Informatie COVID-19: Enkel takeaway en delivery mogelijk

+32 (0)3 775 86 23
NL EN
Reserveer een tafel

Reserveer een tafel

Ontbijt Restaurant Brunch
Welkom in ons warm nest Gezellig, sfeervol en aangenaam

Op 16 oktober besliste de Belgische regering om de Horeca opnieuw te sluiten gedurende minstens één maand in een poging om de opmars van het COVID-19 virus in te dijken. Onze koksvesten hangen echter niet helemaal aan de haak. Geniet van alles dat ons restaurant te bieden heeft via onze Take-Away & Delivery Traiteurservice. We kijken er naar uit jullie binnenkort terug hartelijk te mogen ontvangen.

Onze hotelgasten van Hotel Beveren kunnen wel in het restaurant een ontbijt of een maaltijd nuttigen in hun bubbel, met de nodige maatregels in acht te nemen.

Onze events!

Als echt familiebedrijf verwelkomen wij graag elke generatie, hotelgast of niet-hotelgast, iedereen kan komen genieten van onze faciliteiten. Elke dag willen wij onze gasten verwennen en zorgen voor een onvergetelijke beleving! Wekelijks organiseren wij dan ook tal van evenementen in een van onze 14 zalen, bovendien openen wij ook elk seizoen onze Thirsty Toucan Bar, elke keer opnieuw een groot succes. Mogen wij jou binnenkort ontvangen?

Live Cooking Vrijdag & Zondag Dinerbuffet

Welcome back! Onze gekende Live Cookingformule gaat weer door op vrijdag – en zondagavond. Uiteraard helemaal coronaproof! Wij kijken er naar uit om jou opnieuw te verwelkomen!

Elke vrijdagavond vanaf september
Elke vrijdag & zondag
€ 39 / volwassene & € 18.50 / kind
Koop hier jouw tickets

Live Cooking Zaterdagbuffet

Wegens succes kan je nu ook op zaterdagavond komen aanschuiven aan ons heerlijke buffet. Onze chefs bereiden heel wat lekkers, er is voor ieder wat wils tijdens deze all-you-can eat formule.

Elke zaterdaf
18u30 – 21u30
€48 / volwassene & €18.50 / kind
Ontdek meer

Sunday Brunchday

Kom elke zondag heerlijk brunchen in Hotel Beveren! Onze koks bereiden heerlijke gerechten en er is voor ieder wat wils. Een uitgebreid voor – hoofd – en dessertbuffet zorgen voor een onvergetelijke middag. Ons animatieteam zorgt er ook voor dat de kids hun middag onvergetelijk wordt!

Elke zondag
13u – 16u
€48 / volwassene & €18.50 / kind
Bekijk kalender

Sushiworkshop 1.0

Leer in deze workshop heerlijke verse sashimi, nigiri en maki maken en geniet daarna van jouw zelfgemaakte sushi!

12 september en 14 november
18u – 21u
€49 / persoon
Ontdek meer

Sushiworkshop 2.0

Haal je beste skills boven en leer een deepfried roll en Rainbowroll maken. Onze chefs geven alle tips en tricks mee!

10 oktober en 11 december
18u – 21u
€54 / persoon
Meer info