Alle dagen geopend

+32 (0)3 775 86 23
NL EN
Reserveer een tafel

Reserveer een tafel

Restaurant/op het terras Ontbijt Nest Tasty Lunch Nest Classic Brunch
Moederdag Ontdek onze Moederdagformules!

Moederdagontbijt

Vier jouw mama met een heerlijk Hotel Beveren ontbijt! We voorzien een prachtig ontbijtbuffet met voor ieder wat wils van 8u tot 11u in zaal USA. Kortom de ideale formule om jouw mama in de bloemetjes te zetten!

Boek hier

Nest Classic Moederdagbrunch

Geniet van een culinaire namiddag in ons restaurant Nest van 12u30 tot 15u30. Begin je middag met een glaasje bubbels en een amuse aan tafel. Vervolgens staat er een uitgebreid buffet vol seizoensklassiers, delicatessen, ruime keuze vis- en vleesgerechten, een warm gerecht ”Taste of Ozzo” alsook mini desserten. Voor de kids voorzien we een lekker kidsbuffet en kunnen ze terecht in ons Toekanhuis voor een leuke spelnamiddag.

Boek hier

Live Cooking Brunch en Diner

Wil je tijdens Moederdag genieten van een ‘all-in’ lunch of diner? Geniet dan van onze Live Cooking. Bij ontvangst krijg je een glaasje cava om te proosten. Er is een uitgebreid buffet met onder andere gerookte vissoorten en carpaccio, 3 wokken, het beste van het land en de zee, Oosterse gerechten, een snackmuur, en een dessertenbuffet met fruit en taarten. Kortom, er is voor alle moeders wat wils om een heerlijke en gezellige middag of avond te bezorgen! De kids kunnen tijdens de Live Cooking ook genieten van de kinderanimatie!

Boek hier