Alle dagen geopend

+32 (0)3 775 86 23
NL EN
Reserveer een tafel

Reserveer een tafel

Restaurant/op het terras Ontbijt Nest Tasty Lunch Nest Classic Brunch
Culinair genieten met de kids! Plezier voor jong & oud

Welkom in ons kindvriendelijk restaurant!

Uit eten met de kinderen? Kom lekker en onbezorgd genieten van de faciliteiten bij Van der Valk Hotel Beveren. Wij ontvangen kinderen met open armen! Voor hen voorzien we een kinderhoek in het restaurant, ook is er een buitenspeeltuin en kunnen ze in het weekend een wandeling maken met onze alpaca’s Rosie & Daisy. Bij goed weer plaatsen wij een springkasteel op ons grasplein en kan je komen spelen in onze zandbak. De iets grotere kids kunnen ook komen pingpongen of elkaar uitdagen voor een spelletje petanque.

Openingsuren Toekanhuis

Ontdek Toekanland

Onze nieuwste buitenspeeltuin Toekanland vlakbij ons Jardin restaurant is een echt speelparadijs voor de kids. Een springkasteel, zandbak, kabelbaan, vogelnestschommel en veel meer is aanwezig in onze leuke speeltuin.

Graag ontvangen wij jullie gezin binnenkort in Hotel Beveren! 

NIEUW: Toekanjungle in restaurant Nest!

In restaurant Nest hebben we met veel plezier onze nieuwe speelhoek geopend! In dit leuk kamertje kunnen grote en kleine kindjes zich volledig uitleven op het klimparcour. De speelhoek is afgesloten met geluidsdichte deuren zodat de ouders zorgenloos kunnen blijven genieten in Nest.