Informatie COVID-19: Wij zijn weer geopend, maar hanteren aangepaste maatregelen

+32 (0)3 775 86 23
NL EN
Reserveer een tafel

Reserveer een tafel

Ontbijt Restaurant Brunch
Puur genieten van onze brunch Lekker, verrassend, uniek

Live Cooking

It’s Brunch O’clock again! Wegens de huidige maatregelen ziet onze brunchformule er wel nog even anders uit. Alle gerechten kunnen zelf gehaald worden aan het buffet, ons personeel staat met plezier klaar om u te bedienen. De andere gerechten zullen worden klaargezet op aparte bordjes om zelf weg te nemen. Het “all you can eat” concept blijft bestaan, je kan namelijk steeds bijhalen wat je maar wenst.

Gezien de huidige coronamaatregelen zorgen wij voor een aangepaste looprichting en worden de gerechten in individuele porties aangeboden. Andere worden voor u uitgeserveerd. Een buffetverantwoordelijke zorgt dat alles in goede banen verloopt.
Wij vragen aan iedereen een mondmasker te dragen wanneer hij of zei niet aan een tafel zit. Tafelreservaties zijn toegestaan tot 10 personen.

PRAKTISCHE INFO

Drinken

Eten

Voor de kleinste bezoekers voorzien wij een kinderbuffet met onder andere balletjes in tomatensaus, kip met appelmoes, frietjes,… Naast smullen van dit lekkers, zullen zij zich niet vervelen! Ons animatieteam ontvangt hen graag in ons Toekanhuis voor de leukste spelletjes en het knutselen van unieke creaties. Hieronder nog enkele richtlijnen omtrent de kinderanimatie:

Sunday Live Cooking Brunch

Elke zondag van 13 tot 16 uur.
Inclusief ontvangst met cava en dranken gedurende 2,5 uur (water, frisdranken, wijnen, bier, koffie & thee).

€ 48 p.p. Kinderen (0 – 4 jaar) gratis Kinderen (4 – 12 jaar) € 18,50 p.p. € 54 p.p. (op feest- en themadagen)
Reserveren