Alle dagen geopend

+32 (0)3 775 86 23
NL EN
Reserveer een tafel

Reserveer een tafel

Restaurant/op het terras Ontbijt Nest Tasty Lunch Nest Classic Brunch
Kerst- & Nieuwjaarsformules 2023
BOEK ONZE NEST FEESTFORMULES

Kerstavond

Nest Christmas party

Beleef een onvergetelijke Kerstavond met onze heerlijke classic buffet formule. Kom vanaf 19u00 gezellig dineren en geniet van een heerlijk uitgebreid luxe buffet formule waar je per gang wordt uitgenodigd aan het buffet. Nadien is er de mogelijkheid de benen los te gooien op onze dansvloer! Ook voor de kids voorzien we een lekkere keuze in het buffet. Alsof dat nog niet voldoende is voorzien we leuke kidsanimatie in ons Toekanhuis van 18u00 tot 22u00.

Kerstdag

Nest Christmas Classic Brunch

Schuif de benen onder tafel op Kerstdag en kom langs in ons gezellige Nest. Geniet van een heerlijk voorgerechten, hoofdgerecht en dessertbuffet. Voor de allerkleinsten voorzien we steeds een kidsalternatief en kunnen ze van 10u00 tot 22u00 terecht in het Toekanhuis voor animatie en een bezoekje van onze kerstman!

Nest à la carte

Kom genieten van onze Nest à la carte kaart van 12u00 tot 00u00! Schuif gezellige de voeten onder de tafel en proef de heerlijkste Nest gerechten!

Oudjaar

New Year’s VIP menu Party

Geniet tijdens ons VIP Gala Diner in Nest van een gastronomisch 5-gangenmenu inclusief aangepaste wijnen in ons Nest Restaurant. Na het diner kan u genieten van een spetterend dansfeest met de beats van onze DJ. Ook houden we rekening met de allerkleinsten en voorzien steeds een lekker kidsalternatief. Nadien kunnen ze terecht in ons Toekanhuis voor leuke animatie van 18u00 tot 22u00.

Nieuwjaar

Nest New Year’s Classic Brunch

Iets later uit bed op de eerste dag van het nieuwe jaar? Kom dan samen met de hele familie gezellig brunchen tijdens onze Nest Classic Brunch. Men kan kiezen uit onze heerlijke buffetten van koude en warme gerechten, een hoofdgerecht geserveerd aan tafel en een uitgebreid dessertbuffet. Van 10u00 tot 22u00 zijn de allerkleinsten onder ons welkom in het Toekanhuis!

Nest à la carte

Kom genieten van onze Nest à la carte kaart van 12u00 tot 00u00! Schuif gezellige de voeten onder de tafel en proef de heerlijkste Nest gerechten!